Ohlédnutí za plesem 2012

Tábor,  13.2.2012

Tiskové oznámení (2)
Ing. Ludmila Budilová,  tel: 734 100 558,  budilova@kanka.info.

6. PREZENTAČNÍ PLES KAŇKY aneb DOBROČINOST  JEŠTĚ ŽIJE!!!

V pátek 10.2.2012 od 20 hodin proběhl v HOTELU MAS Sezimovo Ústí již 6. prezentační ples Kaňky, tentokrát ve stylu RETRO s mottem:  „Jak je libo, vrať se v čase, slušet ti to bude zase!“

Na první pohled překvapili návštěvníci a hosté plesu svým téměř 100% smyslem pro hravost – styl RETRO je nenechal chladnými. Vytupírované účesy, dederonové košile i typické kravaty, svazácké košile i jiné perly z maminčiny půdy byly zdrojem zábavy všech zúčastněných. O pobavení se postaraly i typické dekorace ze 70 let. Nástěnky a budovatelská hesla a ve spojení s „vychytanými“ kostýmy zafungovaly spolehlivě jako stroj času a podle reakcí náhodných kolemjdoucích byla atmosféra opravdu věrohodná.

V době, kdy odborníci konstatují pokles sponzorských a charitativních aktivit na polovinu, KAŇKA dokazuje, že až tak zlé to s námi dosud není. Její ples, jehož hlavním účelem je z výtěžku přispět na vlastní provoz, byl totiž vyprodán ještě před vyvěšením plakátů a půlnoční dobročinná dražba výrobků  z Kaňky byla jako již tradičně důvodem přihazovat a dražbu si opravdu užít. Mezi dražiteli se blýskli Hotel MAS, Jiří Jeníček, Marek Cihlář a DMC Consulting a celková vydražená částka za 4 dekorační předměty byla 76.050 Kč. Šek ve výši 4.000 Kč předal za Kiwanis klub Tábor Mgr. Tibor Lévai.

Večerem provázel v kostýmu květinových dětí Dušan Běhounek, k tanci i poslechu hrál TOX, bezbariérové prostory a raut poskytl Hotel MAS. O program se postarali IVA LUTOVSKÁ a MARTIN NEVELOŠ, mistři ČR v latinsko-amerických tancích a mistři ČR v 10 tancích, dále sportovní taneční klub 6DANCE a GSK Tábor.

Media servis:
Pro zprostředkování dalších rozhovorů, reportáží či vyjádření nás kontaktujte: budilova@kanka.info
Telefon 734 100 558.